اداره امور خوابگاهها

معرفی اداره امور خوابگاهها

اداره امور خوابگاهها یکی از ادارات تابعه مدیریت امور دانشجویی می باشد که برنامه ریزی برای اسکان دانشجویان غیربومی متقاضی سکونت در خوابگاه و اجرای کامل آن و نظارت بر کلیه فعالیتهای خوابگاههای دولتی ، استیجاری و خودگردان را بر عهده دارد .این اداره ضمن اسکان واجدین شرایط در خوابگاهها در راستای تامین مسکن مناسب در طول تحصیل دانشجویان و توزیع بهینه ی امکانات در بین ایشان ، بر اساس آئین نامه "نحوه واگذاری خوابگاهها و اداره خوابگاههای دانشجویی" ارائه تسهیلات می نماید .

اهم فعالیتهای اداره امور خوابگاهها

1-     ثبت نام و واگذاری خوابگاه به دانشجویان متقاضی واجد شرایط .

2-     تجهیزو تعمیر امکانات رفاهی خوابگاهها شامل ( یخچال ، موکت ، کمد، اجاق گاز ، کامپیوتر ، صندلی ، میز مطالعه ، ...) و تامین و گسترش تجهیزات زیر بنایی خوابگاههای دانشجویی .

3-     نظارت کمی و کیفی بر امور جاری خوابگاهها شامل خدمات و تاسیسات و امور اداری پرسنل تحت پوشش .

4-     همکاری مستمر با واحدهای مشاوره و درمان برای سالم سازی فضای خوابگاههای دانشجویی و مدیریت تربیت بدنی به منظور مسابقات و فعالیت های ورزشی .

5-     همکاری با ستاد شاهد و امور ایثارگران و کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی در خصوص پرداخت هزینه های دانشجویی ، که از طریق ارائه گواهی به دانشجویان مربوط انجام می شود .

6-     انجام امور مربوط به تسویه حساب دانشجویان ( تشکیل پرونده و ثبت اطلاعات دانشجویی در سیستم صندوق رفاه دانشجویان ، ثبت خوابگاه و صدور فیش برای هر دانشجو )

7-     تنظیم اسناد هزینه خوابگاه در هر ترم تحصیلی و ارسال به صندوق رفاه دانشجویان .

8-     گسترش سایت های کامپیوتری و راه اندازی اینترنت و وایرلس در خوابگاههای دانشجویی .

9-     نشست مستمر با مسئولین خوابگاههای دانشجویی برای ایجاد راهکارهای جدید و رفع مشکلات .

10-انتقال مشکلات و مسائل مربوط به خوابگاهها به مسئولین امور دانشجویی .

11-بازدید و سرکشی به همراه مسئولین از خوابگاههای دانشجویی .

12-تدوین مرامنامه دانشجویی ، منشور اخلاقی و آئین نامه انضباطی واطلاع رسانی و اجرای آنها .

13-رسیدگی و حل مشکلات دانشجویان در خوابگاهها در صورت بروز اختلاف بین آنها .

14-پیش بینی به موقع نیازهای خدماتی ، تاسیساتی و تعمیراتی و اقلام ضروری جهت تجهیز خوابگاهها و هماهنگی با دفتر فنی دانشگاه .

15-انجام امور عمرانی و فنی خوابگاههای دانشجویی .

16-تدوین و عقد قرارداد با مالکین خوابگاههای خودگردان و استیجاری و نظارت بر حسن اجرای مفاد قرارداد فی مابین با هماهنگی و همکاری بخش های مربوط .

17-جابجایی اتاق و خوابگاه دانشجویان در مواقع ضروری .

لیست خوابگاههای دانشگاه ارومیه در سال تحصیلی 94-93 :

دولتی (ملکی )

استیجاری