اداره درمانگاه

درمانگاه شبانه روزی دانشگاه ارومیه واقع در پردیس نازلو بطور 24 ساعته با استفاده از پزشکان و پرستاران مجرب آماده ارائه خدمات به دانشجویان و همکاران دانشگاهی می باشد.

اهم فعالیتهای این مرکز به شرح ذیل می باشد:

1- بخش درمانگاه تخصصی که شامل ویزیت پزشک متخصص پوست، مو و ناخن بوده و در آینده نزدیک نسبت به جذب پزشکان متخصص در سایر تخصصها اقدام خواهد شد.

2-بخش درمانگاه عمومی که با استفاده از پزشکان و پرستاران مجرب نسبت به انجام اعمال ویزیت، تزریقات و پانسمان، سرم تراپی، بخیه، کنترل فشار خون و... آماده ارائه خدمات می باشد.

3- درمانگاه دانشگاه ارومیه در نظر دارد با مساعدت هیات رئیسه محترم دانشگاه در معاونت محترم دانشجویی نسبت به راه اندازی مجدد واحد دندانپزشکی درمانگاه اقدام نمایدکه در صورت محقق شدن این امر به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید.

4- واحد داروخانه درمانگاه که تهیه داروهای اورژانس و ملزومات دانشجویی آماده ارائه خدمات به دانشجویان گرامی می باشد.

5- عقد قرارداد با یکی از شرکتهای بیمه ای جهت بیمه حوادث دانشجویی و همچنین بیمه تکمیلی دانشجویی

6- اعزام بیماران اورژانسی پس از انجام اقدامات اولیه به مراکز درمانی بیمارستان توسط آمبولانس.

مسئولین

مسئول درمانگاه