اطلاعيه ثبت نام وام  ترم اول 96-95

به اطلاع  کلیه دانشجویان وام بگیر روزانه و نوبت دوم (شبانه) و نیمه حضوری و پرديس (قبولی از سازمان سنجش) می رساند جهت تمدید و تقاضای وام ترم اول 96-95 به سایت صندوق رفاه دانشجویان قسمت پورتال دانشجویی http://bp.swf.ir   مراجعه ونسبت به درخواست وام خود از طریق پورتال اقدام نمایند.لازم به توضیح اینکه مهلت ثبت درخواست وام از تاریخ 95/4/1  لغایت 95/4/31 می باشد.

دانشجویانی که تابحال وام دانشجویی دریافت نکرده اند با داشتن مدارک ذیل به محل جدید اداره رفاه واقع درپردیس نازلو روبروی رستوران دامپزشکی مراجعه نمایند:

مدارک لازم جهت ثبت نام اولین بار به شرح ذیل می باشد:

·         ارائه کپی کارت دانشجویی وکپی کارت ملی

·         اخذ فرم وام از سايت daneshjuei.urmia.ac.ir ( دانلود فرم از داخل اطلاعیه وام)وتکمیل فرم و تحویل به اداره رفاه

·         اخذ نمونه فرم تعهد محضری ازسايت daneshjuei.urmia.ac.ir(دانلود فرم از داخل اطلاعیه وام) وتکمیل آن دردفاتر اسناد رسمی و ارائه آن به اداره رفاه(ضامن کارمند یا بازنشسته)

·         متاهلین (آقايان)کپی شناسنامه زوجین الزامی است .(فقط دانشجويان روزانه)

·         دانشجویان دو مقطعی حتما از مقطع قبلی تسویه حساب نمایند (اخذ دفترچه اقساط از مقطع قبلی و پرداخت اقساط معوقه و جريمه ديركرد مقاطع قبلي)

·         افتتاح حساب در بانك تجارت دانشگاه نازلوفقط براي دانشجويان روزانه وتحويل شماره حساب به اداره رفاه

بعلت محدودیت اعتبار زمان ثبت نام به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

دانلود فرم ها

فرم روزانه صفحه اول